Ništa bez JUGIĆA: Holivudska faca ODUŠEVLJENA kolima!

Izvor: Mondo, 15.Avg.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa bez "JUGIĆA": Holivudska faca ODUŠEVLJENA kolima!

Glumac Dejvid Borejanaz objavio sliku svoje "ljubavi iz srednjoškolskih dana"

Zvezda serije "Bones" (Kosti) Dejvid Borijanaz doputovao je pre nekoliko dana u Srbiju kako bi snimao treću sezonu vojne drame televizije CBS "SEAL Team".

Od kako je kročio u prestonicu nije prestao da objavljuje slike i snimke na Instagramu - da li sedi s društvom u kafani, ili u kostimu na putu ka setu priča kako se u Srbiji "helikopterom vozi na posao"... ali poslednja objava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je, sigurni smo i najjača!

Čuveni "Sili But" naslonjen na "jugića".

View this post on Instagram

If you dont Go when the YUGO goes...YOU DONT GO. When u find your high school car in Serbia on location

A post shared by David Boreanaz (@dbodbo69) on Aug 15, 2019 at 6:16am PDT

"Ako ne ideš kad jugo ide - onda NE IDEŠ. Kada nađeš kola koja si vozio u srednjoj školi na lokaciji u Srbiji!", napisao je oduševljeni glumac.

Slatko zar ne? Holivudski glumac je imao jednog od ovih "mališana" u srednjoj! Inače, Dejvide, nagledaćeš se tih kola dok si ovde...

Borijanaz je igrao i u seriji "Bafi, ubica vampira" i u mnogim drugim, a imao je iskustva i na filmu. Ipak, uloga kojom se proslavio jeste već pomenuta - rola specijalnog agenta FBI Silija Buta u krimi-seriji "Kosti". Takođe, Dejvid se pojavio i u spotu "White Flag", koji je 2003. godine snimila pevačica Dajdo.

Evo priloga o "jugiću"

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.