Nina Morić: Otac me je silovao!Otac: To su monstrozne laži!

Izvor: Press, 28.Okt.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Morić: Otac me je silovao!Otac: To su monstrozne laži!

"Otac me je silovao dok sam bila devojčica. Tokom godina sam umislila da je to bila moja greška. Zbog toga sam sa 16 godina pobegla iz Hrvatske", izjavila je Nina.
Otac poznate manekenke oštro je demantovao njene navode.
"Sve što je izrečeno su monstruozne i gnusne laži koje su me teško pogodile. Za sve dalje izjave i poteze, zbog lažnih optužbi moje ćerke, konsultovaću se sa advokatom i pravdu potražiti na sudu. Pod velikim sam strasom zbog svega ovoga", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Ninin otac koji je zahtevao da se njegovo ime ne objavi, piše Jutarnji.hr. 
Nina je takođe rekla da je zbog silovanja imala mnogo probleme u životu i da sada konačno može o toj traumi da priča jer su "rane zarasle".
Manekenka je najavila da će napisati knjigu o svom životu kako bi pomogla mnogima devojkama da prođu kroz ova traumatična iskustva. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.