Nikola Orozović pokušao sebe da opravda zbog toga što nije znao odgovore na pitanja opšte kulture!

Izvor: Press, 25.Feb.2020, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Orozović pokušao sebe da opravda zbog toga što nije znao odgovore na pitanja opšte kulture!

Nikola Orozović i Nina Babić postavljeni su u ponedeljak veče za potrčke ovonedeljnog vođe Nataše Radan. Nina je za crnim stolom obećala Mlađi Jovanoviću da će svašta raditi u izolaciji sa Orozovićem, što se Mlađi nije dopalo.
Foto:printscreen
Foto: TV Pink Printscreen

Kada su otišli u sobu za izolaciju kako bi zajedno proveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prvu noć, Nikola Orozović i Nina Babić odlučili su da se prisete kviza znanja. Nikola je odgovorio te noći tačno na 15 pitanja iz opšte kulture i tako sebi omogućio povratak u "Zadrugu", a večeras su se podsetili i pitanja na koja nije znao odgovor. Inače, Nikola često ističe da je član Mense, a večeras je pokušao da se opravda zbog nekih svojih odgovora.
Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam mogao da se setim nekih odgovora... Znaš kako je zaj*bano. Izašao sam, ušao, pred svima vama odgovarao na pitanja, pred kamerama odgovarao i pred Ognjenom. Nisam mogao da se setim odgovora na sva pitanja. Ja kažem da čovek ima 36 zuba, a znam da ima 32... To deca u školi uče. Nisam mogao da se setim. Dobro, šta je tu je - rekao je Orozović. Foto: TV Pink Printscreen

Ja prva nisam znala odgovore na mnoga pitanja - rekla je Nina. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nataša i Karić nikad bliži! Opustili u hotelu, pa je masirala njegovo MEĐUNOŽJE!

Izvor: Press, 25.Feb.2020

Nataša Radan je ove nedelje vođa odlukom Mirka Gavrića koji je u nedelju veče napustio imanje u Šimanovcima. Nije bilo teško pretpostaviti da će Nataša za svoju omiljenu ličnost izabrati baš njega, Stefana Karića. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.