Izvor: Press, 23.Jul.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko ga nije prepoznao: Andrija Milošević se pohvalio fotografijom iz mlađih dana, A JEDAN DETALJ ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA (FOTO)

Jedan od retkih koji se ne stidi svog izgleda i životnog perioda koji nije bio ni nalik onom kakav je danas.
Glumac Andrija Milošević svojim humorom i harizmom izmamljuje osmeh na lica svojim fanovima na društvenim mrežama, a ume i da ih često iznenadi.



Tako je na svom Instagram profilu podelio fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na kojoj se može videti kako je on izgledao kada je imao samo 17 godina.




Autor: TvPink Printscreen


On je ovom prilikom pokazao koliko se promenio, a mnogi su komentarisali da podseća na proslavljenog fudbalera Zlatana Ibrahimovića što je njemu verovatno i imponovalo.




17 god, valjda. Izraz lica moguće je iznenadni ujed ili ojed. Svakako izuzetan povratak u mladost. Zahvaljujem donatorima ove fotke - napisao je Andrija u opisu svoje fotografije.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.