Izvor: Press, 10.Maj.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni reči o udesu: Stefan Živojinović sa novom devojkom na splavu Shake'n'Shake!

Jedan od najvećih zavodnika sa srpske javne scene, Stefan Živojinović, upravo se vratio sa američke turneje, a pojedini mediji objavili su kako je tokom putovanja po SAD-u doživeo saobraćajku. Živojinović se samo dan po povratku iz Amerike pojavio na poznatom prestoničkom splavu Shake'n'Shake, i to u društvu devojke koja je svojom pojavom ostavila bez teksta brojne prisutne klabere.
Stefan nije želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da govori o udesu, niti o svom emotivnom statusu, ali činjenica je da se tokom večeri nije odvajao od svoje lepše polovine.  
Par je uživao u haus i RNB ritmovima, zatim hitovima koji su obeležili poslednju dekadu dvadesetog veka, ali i jakim koktelima. Pored Živojinovića, otvaranje jednog od najboljih klubova u gradu ispratile su i mnoge druge face, sportisti, glucmi, tv lica...

Splav Shake'n'Shake tokom poslednjih nekoliko godina pleni pažnju domaćih, ali i inostranih gostiju koji u velikom broju dolaze kako bi uživali u nezaboravnom party iskustvu. Veliki broj klabera sa svih svetskih meridijana leto provodi upravo na ovom splavu pa tekstovi i reportaže o "Shake-u", sasvim logično, pune strane broinih planetarno poznatih magazina sa preporukama za party putovanja.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MENJA IH KAO ČARAPE! Pogledajte novu cicu Stefana Živojinovića! (FOTO)

Izvor: Svet, 10.Maj.2018

Jedan od najvećih zavodnika sa srpske javne scene, Stefan Živojinović, upravo se vratio sa američke turneje. On se samo dan po povratku iz Amerike pojavio na poznatom prestoničkom splavu Shake’n’Shake, i to u društvu devojke koja je svojom pojavom ostavila bez teksta brojne prisutne klabere.. . Par...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.