Nekoliko razloga zašto muškarac neće prvi poslati poruku – ali će uvek odgovoriti

Izvor: 011vodič.com, 23.Nov.2020, 12:21

Nekoliko razloga zašto muškarac neće prvi poslati poruku – ali će uvek odgovoriti

To je vrlo neugonda i retka situacija – kada muškarac nikad ne piše prvi, već uvek rado odgovara na vaše poruke. Zašto to radi?
Evo mogućih razloga!
Nije siguran u vaša osećanja
Muškarci su veoma oprezni sa svojim srcem, pogotovo ako su ga slomili ranije. Možda ga nadahnjujete strahom: nije siguran da biste mogli da mu verujete.
Nije siguran u vašu simpatiju i osećanja prema njemu, pa piše tek kada vi njmu pišete. Zaista, u ovom slučaju on sigurno zna da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << želite da razgovarate.
Previše ljudi mu piše
Možda ima još 20 osoba na četu. Jedva ima vremena da odgovori svima i zato ne započinje prvi konverzaciju.
Foto: Shutterstock
Ne želi da vas uvredi
U stvari, on ne želi ništa s vama – čak ni prepisku. Ali on takođe ne želi da vas uvredi – zato strpljivo i pristojno odgovara. Ovo je jedan od znakova čoveka koji je izgubio interesovanje.
Naišli ste na gospodina kome je bilo neprijatno da napiše gospođici: „Pusti me na miru, molim te.“
Želi da drži distancu
Možda ima drugu devojku u srcu. Možda još nije odlučio šta želi. U svakom slučaju, radije ne bi požurivao stvari sam, već vam omogućava da odredite njihov tok.
Foto: Shutterstock
Ne želi ništa da menja
Odgovara mu format odnosa koji imate. Ima devojku (vi) koja preuzima inicijativu i pruža pažnju. Veoma je lepo. Zašto bi nešto promenio?
Ne sviđate mu se toliko
Sviđate mu se, zanimljivo je i prijatno s vama komunicirati. Ali nije dovoljno da sam započne razgovor. Stoga jednostavno pristojno odgovara na vaše poruke.
Samo je sramežljiv
Još uvek postoje stidljivi muškarci koji se plaše da pokažu inicijativu.
IZVOR: magazin.novosti.rs

The post Nekoliko razloga zašto muškarac neće prvi poslati poruku – ali će uvek odgovoriti appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.