Ne treba mi neko ko će rešiti sve moje probleme – Treba mi neko ko neće postati jedan od njih

Izvor: 011vodič.com, 27.Feb.2021, 11:32

Ne treba mi neko ko će rešiti sve moje probleme – Treba mi neko ko neće postati jedan od njih

Savršeno sam sposobna rešavati svoje probleme, suočavati se sa svim izazovima i ploviti kroz život.
To radim od kada znam za sebe, znam kako se brinuti o sebi i znam šta mi je potrebno da bih bila srećna. Znam šta mi je potrebno da umirim svoju dušu i da nađem svoj mir. Znam koliko je teško pronaći pravi put jer sam mnogo vremena provela tražeći ga.
Uvek sam uspevala pronaći izlaz iz svake situacije pa ću i ovaj put. Nije mi potrebna druga osoba u životu da bi me spasila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mojih iskustava. Ne treba mi neko da me spasi od svih mojih grehova i grešaka. Ja sam ljudsko biće i dokle god dišem praviću greške koliko god puta bude bilo potrebno kako bih naučila svoju lekciju.
Bez obzira koliko bilo teško, suočiću se sa svakom preprekom na svom putu. Znam da mogu sve to postići sama i boriću se za ono što me čini srećnom. Naporno ću raditi za stvari koje me čine srećnom i za one stvari koje su mi potrebne da bih ostvarila svoje snove.
Jedino što očekujem od partnera jeste da bude realan i iskren. Da bude upravo onakva osoba za koju se predstavlja. Da bude veran sebi, ali i meni. Da bude iskren, otvoren i da bude tu za mene. Očekujem da bude moj najbolji prijatelj, moja srodna duša, celi moj svet i da me prihvati onakvu kakva jesam.
Očekujem od partnera da mi dopusti da se bavim svojim životom onako kako ja smatram da je najbolje za mene. Ne treba mi partner koji će da reši moje probleme. Treba mi partner koji neće postati uzrok mojih problema. Treba mi sigurno mjesto kojem ću se svraćati poslie svakodnevnih borbi.
Treba mi dom koji sam toliko očajnički tražim svih ovih godina. Treba mi neko ko će mi biti podrška i ko će da me teši kad mi je teško. Treba mi neko ko će biti tu da me voli i da ja volim njega. Treba mi neko ko će biti moja neprestana inspiracija i najveća motivacija. Neko na koga se mogu osloniti, kome mogu vjerovati. To je sve što tražim…
Infpult

The post Ne treba mi neko ko će rešiti sve moje probleme – Treba mi neko ko neće postati jedan od njih appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.