Ne planira da se vrati Tomi, a onda zgranula publiku kada je navela razlog što je momci tuku!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne planira da se vrati Tomi, a onda zgranula publiku kada je navela razlog što je momci tuku!

Nadežda Biljić gostovala je u jednoj emisiji a tom prilikom otkrila zbog čega je u više navrata bila žrtva nasilnika, odnosno bivših partnera.
– Ja sam prvenstveno prijatelj u partnerskim odnosima, ja njima zapravo jesam, a to što oni meni nisu, to je njihov problem. E sad, tu dolazimo do one muške nesigurnosti. Muškarci generalno kod mene kada me upoznaju oni misle da sam ja neosvojiv tron i svi me se boje. E onda kada ih ja pustim blizu sebe – započela ja Nadežda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – Kako si bre neosvojiv tron u onim rijalitijima ti si bre imala najveći broj muškaraca? A puštala si ih onoliko – upitala je radoznalo ali i malo začuđeno voditeljka.
youtube.com/Zadruga Official
– Ali vidi, kada ja sebi dam šansu da ih pustim blizu sebe. A šta da radim, kad volim. Dešava se to da steknu pogrešno mišljenje o meni, pa da ako sam tolerantna da sam glupa pa da mogu da rade sa mnom šta hoće. Između ostalog i da fizički nasrnu na mene. To ne govori o njima, to ustvari govori o meni, da sam ja ustvari imala pogrešnu percepciju sebe, i samim tim takvu energiju davala drugoj strani. Ja bih se sklonila da sam ja to videla na vreme –  zaključila je pevačica i dodala da nhema nameru da se vrati Tomi Paniću, koji ju je pretukao pre nekoliko nedelja.
– Ja sam se sada sklonila, meni ne pada na pamet da se ja vraćam onome ko je mene udario. Ko te udari jedanput, udariće te ponovo – bila je sigurna Biljićeva u emisiji “Magazin In”.
e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Inače, pre nekoliko dana Nadežda je objavila da je u drugom stanju, a srećne vesti podelio je i Toma.

The post Ne planira da se vrati Tomi, a onda zgranula publiku kada je navela razlog što je momci tuku! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ZAŠTO SVAKI MUŠKARAC PREBIJE NADEŽDU BILJIĆ? Pevačica zaprepastila!

Izvor: Svet, 16.Sep.2019, 15:40

Nadežda Biljić gosotvala je u jednoj emisiji a tom prilikom otkrila zbog čega je u više navrata bila žrtva nasilnika, odnosno bivših partnera.. “Ja sam prvenstveno prijatelj u partnerskim odnosima, ja njima zapravo jesam, a to što oni meni nisu, to je njihov problem. E sad, tu dolazimo do one...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.