Zašto je Nataša otišla sa RTS-a

Izvor: Mondo, 21.Jun.2018, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Nataša otišla sa RTS-a

Voditeljka Nataša Miljković otkrila je kako su izgledali poslednji dani rada na RTS-u i zašto je odlučila da pređe na drugu televiziju.

Voditeljka Nataša Miljković potvrdila je juče na svojim društvenim mrežama da nakon 15 godina rada na RTS-u, više neće biti deo Javnog servisa.

"Posle 15 godina, napustila sam RTS. Hvala na pažnji i doviđenja", napisala je voditelju uz selfi na kojem se vidi kako odlazi iz zgrade RTS-a.

 Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u intervjuu za "Alo" istakla je da je do promene došlo usled ponude da radi za TV Prva i to u okviru Jutarnjeg programa, dok emisija čije je bila deo na RTS-u "Tako stoje stvari" nastavlja dalje bez nje.

Dragi gledaoci, posvađali smo se! (FOTO, VIDEO)

"Bilo je dirljivo. I tuga i sreća u isto vreme. Novi početak podrazumeva kraj, a kraj je uvek konačan. Mnogo sam volela redakciju 'Tako stoje stvari'. Zoran Stanojević je jedan od najboljih TV urednika u zemlji i veoma dobar čovek. Naša emisija je bila prava mala oaza i mislim da nam je zato svima tužno što sam tu stigla do kraja. Oni idu dalje i svu im sreću želim, zaslužili su", istakla je voditeljka i dodala da je poslednji dan rada u Javnom servisu nije bio baš onakav kakav je očekivala...

"Papirologija je ubila emociju. Nije lako otići sa RTS-a", rekla je ona.

Lekcija Nataše Miljković o vaspitanju dece

Nataša je otkrila i da za njen prelazak nije bila zaslužna kuma Maja Nikolić, nego upravo Jovana Joksimović koja ju je pozvala da bude deo njihovoh tima na Prvoj televiziji.

"Vreme je za promenu, a Jutarnji program TV Prva je zaista veliki izazov. Znam da zvuči kao fraza 'željna sam izazova', ali posle 15 godina na RTS-u shvatila sam da je to ono što mi najviše nedostaje. Da radim u dobrom timu i da se trudimo da pomeramo granice", zaključila je voditeljka.

Podsetite se šta je Nataša rekla za MONDO TV:



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.