Nataša i Karić nikad bliži! Opustili u hotelu, pa je masirala njegovo MEĐUNOŽJE!

Izvor: Press, 25.Feb.2020, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša i Karić nikad bliži! Opustili u hotelu, pa je masirala njegovo MEĐUNOŽJE!

Nataša Radan je ove nedelje vođa odlukom Mirka Gavrića koji je u nedelju veče napustio imanje u Šimanovcima. Nije bilo teško pretpostaviti da će Nataša za svoju omiljenu ličnost izabrati baš njega, Stefana Karića.
Foto:printscreen
Foto: TV Pink Printscreen

Kada su zadrugari otišli na spavanje, Stefan i Nataša uputili su se ka hotelu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Malo su odlučili tamo da se opuste, pa je tako Nataša završila u spavaćici, dok je Karić na sebi imao samo donji veš.
Foto: TV Pink Printscreen

Da situacija bude još zanimljivija, Nataša je odlučila da izmasira Kariću noge, a osim na butinama, njene ruke su često završavale po nekoliko sekundi i u njegovom međunožju.
Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

IZBACILA GA IZ KREVETA? Nataša Radan sama u bračnom krevetu, a evo šta je sa Karićem!

Izvor: Press, 26.Feb.2020, 13:06

Kao što to obično biva, Nataša Radan je kao ovonedeljni vođa odabrala svoju omiljenu osobu, a to je Stefan Karić. Vođa i omiljena osoba obično spavaju odvojeno od svih zadrugara, u hotelu. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.