Izvor: Blic, 24.Sep.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša pevačica je obukla dugu haljinu, igrala na bini i dogodilo se nešto čemu se ni sama nije nadala

Naša popularna pevačica odlučila je da za jedan od nastupa odabere dugačku crvenu haljinu. Za nju, ali i svoj izgled dobila je mnoge komplimente. Sređena po poslednjoj modi, Marina Tadić se uputila na nastup na manifestaciji "Dani ludaje".

Publika je u glas sa njom pevala njene najveće hitove, a haljina koji su mnogi pohvalili pratila je svaki njen pokret. Jedna od njenih koleginica u prepisci na instagramu se našalila da će joj u toj kreaciji biti veoma toplo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ipak, desilo se ono što Marina nije očekivala. Dok je pevala, haljina iako je duga, nije joj pravila probleme. Tadićeva nije očekivala da će ovoga puta napolju biti toliko hladno pa joj je izbor haljine zapravo ovoga puta i pomogao da se ugreje i lagodno oseća na otvorenoj sceni.

Najbitnije je da su njen glas i dobra atmosfera bili na istom mestu pa je nekoliko hiljada posetilaca ove manifestacije u Kikindi pevalo celo veče sa njom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.