Izvor: Blic, 18.Dec.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naš poznati glumac već DVE DECENIJE uživa u ljubavi sa svojom suprugom koja je starija od njega

Dejan Lutkić je dugi niz godina prisutan na javnoj sceni u Srbiji. U žižu interesovanja došao je nakon sjajnih uloga u filmovima i serijama domaće produkcije.

Godine provodi na sceni, ali i godinama ima svoju najveću podršku. Dve decenije je u ljubavi sa svojom suprugom Ljubinkom koja je arhitekta, a 15 godina su u braku. Imaju i dve ćerke Anastasiju i Nađu.

- Kada živite u zajednici i ako vam je do nje stalo, onda se njom i bavite na određen način. A još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kad ste te sreće da i vaš partner takođe prihvati obavezu da se njome bavi na isti način kao i vi, onda sve funkcioniše dobro- smatra Dejan.

Ljubinka koja je od njega starija tri godine, smatra da je za brak, uz ljubav, potrebni i razumevanje i međusobno poštovanje.

- Ta tri sastojka neophodna su da biste počeli izgradnju onoga što nazivamo dobrim brakom. A proces izgradnje je dugotrajan sa raznim fazama, dobrim i lošim, beskrajno lepim i beskrajno teškim- iskreno je govorila Ljubinka za magazin "Glorija".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.