Najbolji ljubavnik među folkerima... i inače!

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji ljubavnik među folkerima... i inače!

Znate li koji je pevač dao sebi ocenu 150 na skali 1-10 kada su "sposobnosti u krevetu" u pitanju?

Ne, vidite da nije Era Ojdanić, već mladi pevač Joca Stefanović.

"Verujte mi da sam 150! Ja sam brutalan ljubavnik, ako neko može da bude najbolji ljubavnik, onda sam to definitivno ja. Najbolje o tome mogu da svedoče devojke koje su bile sa mnom, ali moje subjektivno mišljenje je takvo. Inače, ja sam Škorpija u horoskopu, tako da mi takav stav i priliči", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio je skroman pevač u izjavi listu "Alo".

Ona je bivša, a ovo nije dečko!

"Brutalni ljubavnik" je donedavno bio u vezi sa Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik, a pre toga je imao romansu s Helenom Topalović, ćerkom Milana Topalovića Topalka. Sada je u vezi s Hanom Olajić, a dok nije imao devojku, imao je seks za jedno veče.

Čuvao se...

"Seks za jedno veče je dobra stvar i dođe mi kao sport. Svaki muškarac ako kaže da ima nešto protiv toga - laže. Iskreno, nemam ništa protiv toga i dok nisam imao emotivnu partnerku praktikovao sam seks za jedno veče. Naravno, koristio sam zaštitu i sve je bilo u redu", rekao je Joca Stefanović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.