Izvor: Press, 02.Okt.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda doživela nervni slom: Grcala u suzama i urlala, a onda pokušala da pobegne iz Zadruge! (FOTO)

Pevačici se posvađala sa svojom cimerkom koja ju je optužila da joj je ukrala boks cigareta, a onda je nastao pravi haos
Nadežda doživela nervi slom, Printskrin: TV Pink

 
Nadežda Biljić je doživela pravi nervni slom kada ju je učesnica Zadruge Zlaza Đurković optužila da joj je pevačica ukrala boks cigareta.
Luna oduvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << maštala o muškarcu kao što je Sloba: Želim da zajedno ka*imo i p*dimo! (VIDEO)
Nadeždu je to jako pogodilo, pa se žestoko posvađala sa njom, a onda je pokušala da napusti Zadrugu, pa je lupala na kapiju, urlala i plakala.
Nadežda hoće da napusti Zadrugu, Printskrin: TV Pink

Nadežda se požalila i da joj ukućani već danima kradu hranu, koja joj je preko potrebna jer pije lekove. Nadežda je istakla da nema osnovne stvari koje su joj potrebne da bi mogla da funkcioniše, a to su hrana, cigarete i kafa i da zbog toga hoće da ode iz Zadruge.
Pevačica pošto nije uspela da izađe na kapiju i pobegne iz Zadruge, otišla je da porazgovara sa Drvetom mudrosti i pokuša da se smiri.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.