Na ovom mestu u Srbiji transformisano je 511 žena. Ova Beograđanka je jedna od njih

Izvor: Blic, 12.Avg.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ovom mestu u Srbiji transformisano je 511 žena. Ova Beograđanka je jedna od njih

Pod teretom svakodnevice, kućnih poslova, posla, obaveza prema deci, prosečna žena u Srbiji svoj izgled stavlja u drugi plan. Od nove frizure važniji je novi frižider, a i kožna tašna može da sačeka još koju godinu - ipak treba spremiti zimnicu. O danu posvećenom samo njoj, za mazalice, masiranje, opuštanje može samo da mašta. Pa sve da vreme nekako i uspe da odvoji, novac se uvek ispreči kao problem. I kako onda ne bi volela da dobije priliku da u jednom danu stekne novu frizuru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << savršenu šminku i savete kakav kroj je baš njen broj!

Upravo to već šest godina za svoje čitateljke radi "Blic žena". Stilistkinja Ljiljana Perović je do sada od glave do pete transformisala 511 žena i svaka je osvanula, kao druga žena, na stranicama ovog nedeljnika. U sutrašnjem broju tu sreću je imala Dragana Đekić, penzionerka iz Beograda.

Ovako je izgledala kada je došla u redakciju.

Ovako je izgledala na prvoj fotografiji.

Osmeh na drugoj fotografiji sve govori.

Kako je Dragana izgledala u trećoj promeni garderobe pogledajte OVDE. A ako i vi želite da promenite svoj stil, javite se Blic ženi!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.