NOVO RIJALITI LUDILO! Muškarci se takmiče da ovoj ženi naprave dete! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 12:15

NOVO RIJALITI LUDILO! Muškarci se takmiče da ovoj ženi naprave dete! (VIDEO)

Nema više granice...

Čak 15 muškaraca takmiči se ko će napraviti dete 40-ogodišnjoj ženi u novom Foksovom šouu "Labor of Love" ("Delo ljubavi").

Šou vodi Kristin Dejvis, najpoznatija po ulozi konzervativne Šarlote u seriji "Seks i grad". Glavna protagonistkinja je Kristi Kacman, koja želi da ima dete pre nego joj otkuca biološki sat, a trenutno je razvedena.

Kako kaže, nakon godina u kojima je na prvo mesto stavljala svoju karijeru, želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pronađe muškarca svog života, ali još važnije oca svog deteta.

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on May 21, 2020 at 6:37am PDT

"Upravo sam napunila 40 godina i izašla sam iz veze. Pokušala sam se snaći na sastancima, jer želim da zasnujem porodicu, a vreme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovetiti s mojom pričom", rekla je.

S obzirom na to da bi rezultat šoua trebalo da bude beba, jasno je zašto je on kontroverzniji od većine sličnih emisija u kojima se traži partnera.

Prva emisija počinje doniranjem sperme. Dok muškarci čekaju u redu da napune čašiću, Dejvis im objašnjava da će se njihova sperma analizirati i proveriti njihova plodnost, a od toga zavisi hoće li ostati u šouu.

Producentkinja šoua Loren Girion priznala je da muškarci nisu znali da će donirati spermu dok im to Dejvisova nije rekla pred kamerama.

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on May 13, 2020 at 2:41pm PDT

"Pristali su", prokomentarisala je.

Osim toga, moraće da pokažu kako se snalaze s decom, da menjaju pelene, paze na sobu punu dece, a spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

"Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali", komentarisala je Kacmanova.

Dodala je da joj je najteže da svake nedelj pošalje jednog muškarca kući.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.