NOVO POJAČANJE ZA NOVI KLUB Cedevita Olimpija dovela Amerikanca

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO POJAČANJE ZA NOVI KLUB Cedevita Olimpija dovela Amerikanca

Foto: Printskrin / Tviter Cedevita / Promo Američki košarkaš Kodi Miler Mekintajer pojačao je Cedevita Olimpiju, objavio je klub iz Ljubljane. Doskorašnji plejmejker Zenita iz Sankt Peterburga potpisao je jednogodišnji ugovor sa novoformiranim klubom iz Slovenije. Iza njega je solidna sezona u Evrokupu, koji će igrati i ove sezone, sa 5,8 poena, 5,6 asistencija, 1,9 skokova i 1,1 ukradenom loptom u proseku po meču. Evropsku karijeru počeo je u belgijskom Leuvenu, a pre Zenita igrao je za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << rusku Parmu. Mekintajer je drugo pojačanje Cedevite Olimpije iz Zenita posle Marka Simonovića, a u klub su još stigli Jaka Blažič (Barselona), Martin Krampelj (SAD), Saša Zagorac (Trefl), Mikel Hopkins i Mirko Mulalić (Balkan Botevgrad). (Tanjug) More
The post NOVO POJAČANJE ZA NOVI KLUB Cedevita Olimpija dovela Amerikanca appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo NBA pojačanje stiže u PAO

Izvor: B92, 22.Jul.2019

Američki krilni košarkaš Vesli Džonson nastaviće svoju karijeru u Evropi, pošto je postigao dogovor sa ekipom Panatinaikosa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.