NOVI ŽIVOT NENADA MILIJAŠA “Nek me zezaju za čunjeve, i najveći su počeli tako!”

Izvor: 011vodič.com, 01.Jul.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ŽIVOT NENADA MILIJAŠA “Nek me zezaju za čunjeve, i najveći su počeli tako!”

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Do juče kopačke, trava, šljaka, kapitenska traka. Sada mesto na trenerskoj klupi. Nenad Milijaš je započeo neki novi život, bez kostobrana, leda posle utakmica i treninga… Čovek kome su “delije” na oproštaju od aktivnog igranja fudbala napravile spektakularan oproštaj 19. maja, kada je kiša lila kao iz kabla (nije slučajno) na pripremama crveno-belih u Austriji, deluje kao da je u novoj ulozi već izvesno vreme. Izgleda da se Nenad baš >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uživeo u rolu, što je sa uživanjem i zaključio u razgovoru za “Blic” podno Alpa. Foto: FK Crvena zvezda / Promo Nenad Milijaš PRESVLAČENJE Velika promena za nepune tri nedelje, piše se da ste ostali u fudbalu, ostalo je različito? – Tako je, jedan lep, novi početak za mene. A šansa koju sam dobio je prava stvar. Doduše, već sam ja dobrih godinu dana, što se tiče fudbala, bio neka produžena desna ruka štručnog štaba. I pokušavao sam da pomognem, ne samo na terenu. Odlučio sam se šta ću da radim kada završim karijeru, to ni jednog momenta nije dolazilo u pitanje. U stvari, ja sam se samo presvukao. Jesam dugo razmišljao da li jedno vreme, pošto okačim kopačke o klin, da malo i odmorim, ali mislim da nisam pogrešio. Započeo sam ovu priču, svakog dana doživljavam neko novo iskustvo. Eto, na primer, dok igraš fudbal neke stvari ne vidiš i o nekim stvarima ne razmišljaš, sada sam u stručnom štabu Zvezde to i uvideo. Odnosno, uviđam iz dana u dan – počinje priču Milijaš. Foto: FK Crvena zvezda / Promo Nenad Milijaš Prilična promena, bez obzira na to što ste ostali u istoj “kompaniji”? – Iskreno, ne osećam se neobično. Lako sam se prebacio. Kao kanal preko daljinskog upravljača. Možda je to neočekivano, ali meni je ispalo potpuno normalno. Doduše, ima i toga, […] More
The post NOVI ŽIVOT NENADA MILIJAŠA “Nek me zezaju za čunjeve, i najveći su počeli tako!” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.