NOVČANICE SAMO LETE Poznatu pevačicu su na svadbi toliko zatrpavali parama, da im je sama rekla POLAKO, DOBRO JE!

Izvor: Blic, 23.Okt.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVČANICE SAMO LETE Poznatu pevačicu su na svadbi toliko zatrpavali parama, da im je sama rekla "POLAKO, DOBRO JE!"

One tamo odlaze po svom zadatku. To je njihov posao. Za svaki nastup dobiju određenu svotu novca koju unapred dogovore. Ipak, pevačima je najslađi bakšiš- novac koji neplanirano dobiju. To se desilo i Maji Šuput.

Ova hrvatska pevačica bila je zadužena za dobru atmosferu na jednoj svadbi u Zagrebu. Ako je suditi prema lancu hotela u kojoj je pravljena, izgleda da mladenci nisu štetdeli ni jedne pare kako bi veselje bilo na zavidnom nivou.

Ali, i kum je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da pokaže da je sa razlogom u toj "ulozi" pa je odrešio kesu. Pred svima je u jednom trenutku počeo da obasipa Maju parama, gurajući ih pre svega u njene ruke. Pevačica je uzimala, ali u jednom trenutku mu je i sama poručila da stane.

- Polako, dobro je- našalila se pevačica, a veseli kum je prestao.

Ipak i tih nekoliko sekundi koliko je kum bio darovit i te kako su uticali na novčanik poznate pevačice koja je sa slavlja otišla nasmejana sa dodatnim neplaniranim honorarom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.