NOVA ERA NA “MARAKANI”! Postavljen novi semafor na stadionu FK Crvena zvezda, među NAJVEĆIM U EVROPI /FOTO/

Izvor: 011vodič.com, 19.Jul.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ERA NA “MARAKANI”! Postavljen novi semafor na stadionu FK Crvena zvezda, među NAJVEĆIM U EVROPI /FOTO/

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Uređenje stadiona „Rajko Mitić“ koje traje više od mesec dana u petak je dobilo krunu – novi semafor! Nakon dve nedelje radova, kako je i bilo najavljeno, “Marakana” je dobila novi semafor. Konstrukcija koju je činio stari „lampaš“ potpuno je skinuta, a njeno mesto zauzeo je novi, moderan semafor. Sa površinom od 90 metara kvadratnih Zvezdin semafor jedan je od najveći u Evropi. Njegove dimenzije iznose 15,36 metara širine i 5,76 metara dužine. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Foto: FK Crvena zvezda / Promo Novi semafor Marakane Ostalo je da se povežu električne instalacije, tako da navijači neće moći da vide “premijeru” novog semafora na prvenstvenoj utakmici u subotu protiv Javora. “Novi semafor nalazi se na dobro poznatoj lokaciji na vrhu južne tribine. Iako se razmišljalo o mogućnosti promene lokacije, odlučeno je da i dalje zvezdaši prate vreme, rezultat i strelce na utakmici na staroj poziciji u vrhu južne tribine. To mesto je postalo antologijsko i zato je novi semafor stavljen na isto mesto”, navode crveno-beli. (FK Crvena zvezda) More
The post NOVA ERA NA “MARAKANI”! Postavljen novi semafor na stadionu FK Crvena zvezda, među NAJVEĆIM U EVROPI /FOTO/ appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEDAN OD NAJVEĆIH U EVROPI: Marakana dobila novi semafor

Izvor: Kurir, 19.Jul.2019

Uređenje stadiona „Rajko Mitić“ koje traje više od mesec dana danas je dobilo krunu – novi semafor!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.