NOĆNA MORA U TIMU SNOVA “Orlovi” mogu da iskoriste problem “Ludog Srbina”, ali i 2014. je SAD na SP krenuo “OKRNJENOG SPISKA”

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆNA MORA U TIMU SNOVA “Orlovi” mogu da iskoriste problem “Ludog Srbina”, ali i 2014. je SAD na SP krenuo “OKRNJENOG SPISKA”

Foto: JASON SZENES, AARON M. SPRECHER, STEVE DIPAOLA / EPA; Košarkaši iz SAD su ovih dana dokazali da nema pravila za odustajanje od učešća na Mundobasketu. Kao i da to mogu svi, i oni iskusniji kojima je potreban odmor, a i oni mladi što još uvek nisu ni debitovali za nacionalni tim SAD. Foto: Larry W. Smith / EPA; Greg Popovič Poslednji u nizu otkaza Gregu Popoviču uručili su Bredli Bil i Zion Vilijamson, u ponedeljak. Dok su “orlovi” na pripremama i treniraju za iskušenja koja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će ih čekati u Kini od 31. avgusta do 15. septembra, selektor Sjedinjenih Američkih Država još uvek ne zna na koga će moći da računa za Svetsko prvenstvo. Otkazi se u taboru SAD ređaju kao na traci, a poslednja dva naterala su nas na razmišljanje – do koje lestvice može da se spusti “drim tim” i šta to sve znači. Odavno je poznato da u sportu, posebno ekipnom, ne igraju imena, ali i da bi izabranici Grega Popoviča u punom sastavu mogli lako da izađu na kraj sa gotovo svim svetskim selekcijama. Ipak, tu ugodnost u Kini neće imati “ludi Srbin” koji će morati da reprezentaciju napravi ne od onih koje želi, već od igrača koji ga neće odbiti. POPOVIČEVA NOĆNA MORA SE NASTAVLJA U Kinu NE IDE ni Vilijamson JOŠ JEDAN OTKAZ GREGU POPOVIČU Ova NBA zvezda neće putovati na SP zbog deteta Ako reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država gledamo kroz prizmu NBA lige, Popovič nema čime da se pohvali. U zvanično najbolje tri petorke najkvalitetnijeg klupskog takmičenja na svetu u igri pod obručima ima svega dvojica reprezentativaca SAD koji se još uvek nalaze na spisku. Ako učinak i značaj u svojim timovima sudimo prema ovom izboru, samo Demijan Lilard iz druge idealne petorke i Kemba Voker iz treće biće “NBA zvezde” na koje […] More
The post NOĆNA MORA U TIMU SNOVA “Orlovi” mogu da iskoriste problem “Ludog Srbina”, ali i 2014. je SAD na SP krenuo “OKRNJENOG SPISKA” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.