Izvor: Njuz.net, 01.Dec.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJUZ ŽENA: Ova savršena manekenka je uspela da uđe u vaše farmerke od pre četiri godine!

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 1. decembar 2018, (Njuz) – Svaka od nas ima neke stare farmerke, koje je podsećaju na dane kada je bila zgodna i srećna, a koje nam stoje negde na dnu ormana, ostavljene i zaboravljene, jer znamo da nema teorije da našu debelu guzicu ubacimo u njih.
Ipak, drage dame, nemojte da očajavate, jer smo uspeli da pronađemo jednu savršenu manekenku koja je, bez ikakvih problema, obukla vaše farmerke od pre četiri godine.
– Ne znam zašto sam čula da ove farmerke mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << se bace, jer sam bukvalno bez ikakvih problema ušla u njih. Čak mi se čini i da su mi malo velike – izjavila je savršena manekenda neposredno nakon što je obukla vaše farmerke. Zanimljivo, ona uopšte nije morala da leži da bi ih obukla, kao što ste vi pokušali pre godinu dana kad ste oslabili kilogram i po, pa ste pomisliti da ćete u njih ponovo ući, već ih je obukla stojeći.
Ova perfektno izvajana manekenka je izjavila da je uverena da bi bez problema mogla da obuče sve stvari koje su vam sada male, uključujući i onaj seksi veš na kom se nahvatala prašina, jer znate da bi vaš partner umro od smeha kada bi vas video u njemu.
Redakcija Njuz žene

The post NJUZ ŽENA: Ova savršena manekenka je uspela da uđe u vaše farmerke od pre četiri godine! appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.