NJIH KLINCI OBOŽAVAJU: Ove momke zapaziće svi gledaoci ZADRUGE! Napravili haos u Studiju, voditeljke u TRANSU (FOTO)

Izvor: Press, 07.Sep.2017, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJIH KLINCI OBOŽAVAJU: Ove momke zapaziće svi gledaoci ZADRUGE! Napravili haos u Studiju, voditeljke u TRANSU (FOTO)

Uživaju veliku popularnost među mlađim generacijama, a sada su rešili da armiju svojih fanova povećaju.
Foto: Printscreen
Vladan Vojnović, Andrej Saljinkov i Nemanja Đerić Đexon predstavnici su mlađe generacije koji će privući veliku pažnju gledalaca "Zadruge".


- Od mene možete da očekujete sve i svašta, nikako ne podnosim zle ljude. Ljubav u "Zadruzi"? Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da nema potrebe za tim. Nemam predrasude prema ukućanima - poručio je Vladan Vojnović Đans, a onda je usledilo predstavljanje njegovog kolege iz muzičkog sastava "Đans".

- Ispuniću jedan perverzni sociološki san da budem učesnik jednog takvog eksperimenta. Ne podnosim laž - rekao je Vladanov kolega Andrej Saljinkov.

- Brzo se ohladim, ali i iznerviram. Iz takta me izbacuje glupost. Uglavnom se ne povlačim, ali ako je neko retardiran, povući ću se. Dolazim iz geta, navikao sam na mala primanja, tako da mi neće to biti problem - rekao je Nemanja Đerić Đexon.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.