NIJE KAKO SE MISLILO! Progovorila Jelena osumnjičena za ubistvo Majde, POMENULA BRATA!

Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2019, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE KAKO SE MISLILO! Progovorila Jelena osumnjičena za ubistvo Majde, POMENULA BRATA!

Jelena Špagović se tereti za brutalno ubistvo Majde Garović, a njen brat Momčilo Dujović za saučesništvo prilikom zločina. Jelena Špagović (25), ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke Srpska desnica je na saslušanju pokušala da spase brata robije. Špagovićeva je navodno pred istražnim organima tvrdila da je iz straha od policije umešala brata u ovaj slučaj i da je on nevin, ali joj tužilaštvo nije poverovalo. Dujovićeva ćerka, koja sa tereti za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << brutalno ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna, i Momčilo Dujović (21), Jelenin brat, koji se tereti za saučesništvo prilikom zločina, bili su prilično šturi prilikom izjašnjavanja o optužbama za koje se terete. Posted by Jelena Spagovic on Friday, October 5, 2018 Osim što je pokušala da odbrani brata, Jelena nije želela da iznosi svoju odbranu, već je iskoristila svoje pravo da se brani ćutanjem. – Momčila sam spomenula iz straha od policije. On nije kriv ni za šta i nema apsolutno nikakve veze sa onim što mu se stavlja na teret. Svoju odbranu ću izneti u narednoj fazi postupka – rekla je ona, prenosi Srpski telegraf. Posted by Majda Garovic on Friday, November 23, 2018 Ništa rečitiji pred istražnim organima nije bio ni Momčilo Dujović, iako je on tvrdio da je nevin. – Nemam nikakve veze sa krivičnim delom koje mi se stavlja na teret – izjavio je. Podsetimo, Jelena Špagović i njen brat Momčilo Dujović uhapšeni su u subotu zbog sumnje da su sredinom juna brutalno ubili Majdu Garović. Nesrećna starica je nestala 15. juna, a njeno ugljenisano telo bez ruku pronađeno je 5 dana kasnije u kontejneru, u vikend-naselju u Krčedinu. More
The post NIJE KAKO SE MISLILO! Progovorila Jelena osumnjičena za ubistvo Majde, POMENULA BRATA! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.