NIJE IMAO POJMA! Dok je novinar izveštavao, iza njega se odigravala prava KATASTROFA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 10:16

NIJE IMAO POJMA! Dok je novinar izveštavao, iza njega se odigravala prava KATASTROFA! (VIDEO)

Havarija.

Tokom prenosa uživo, kamera je slučajno zabeležila trenutak kada je kamion, koji je pokušavao da postavi čamac u vodu, proklizao u jezero i potonuo.

Izveštač "WCIS-a" Džejkob Emerson bio je na licu mesta izveštavajući o predloženom projektu izgradnje drugog veštačkog jezera u tom području, kada je beli kamion krenuo unazad prema jezeru.

Vozač je izašao iz vozila da oslobodi brod u trenutku kad se nesreća dogodila, a trebalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo 25 sekundi da kamion završi u jezeru.

Prema gradskom odeljenju za vodu, svetlo i energiju, na jezeru se svake godine prijavi jedan do tri slična incidenta.

Gradonačelnik Springfilda Džim Langfelder rekao je da će grad istražiti slučaj kako bi se utvrdilo što se tačno dogodilo i jesu li potrebne promene u uređenju pristaništa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.