NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE: Brojke kažu da je ova planina jedna od omiljenih lokacija u regionu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE: Brojke kažu da je ova planina jedna od omiljenih lokacija u regionu

Na 40 kilometara savršeno uređenih skijaških i borderskih staza na Jahorini u nedelju, 17. februara, zabeležen je broj od čak 6.000 skijaša, što je nezapamćeno u istoriji ove planine.

U fantastičnom planinskom ambijentu i zimskoj idili okupanoj suncem, ovog vikenda uživali su i mnogobrojni šetači, kao i ljubitelji prirode i čistog planinskog vazduha.

Uspesi i dobri rezultati u ovom skijaškom centru nastavljaju da se nižu pa su već sredinom februara, prihodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premašili 5.600.000 maraka i time prevazišli prihode od cele prošle sezone, a od cele sezone 2017. godine su veći za gotovo 100 odsto.

Menadžment Olimpijskog centra "Jahorina" izrazio je veliko zadovoljstvo činjenicom da je uloženi trud prilikom priprema i realizacije sezone itekako urodio plodom i kao konačan ishod podario ovom ski centru nove, zadovoljne goste.

Fantastično skijanje se nastavlja i u narednom periodu sa 90 centimetara odlično pripremljenog snega na svim ski stazama i kompletnim vertikalnim transportom koji će biti u pogonu.

Olimpijski centar "Jahorina" pripremio je i brojna dešavanja, poput humanitarne trke "Podrži život" koja će se na stazi Poljice održati u nedelju, 24. februara sa početkom u 11.30 časova, zatim veliki osmomartovski spektakl uz koncerte Dragane Mirković, Nikoline Kovač i Dejana Petrovića sa Big bendom koji će na Jahorinu privući sve ljubitelje dobrog provoda i zabave iz regiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.