NEŠTO JAKO OPASNO! Gomila lišća, ili... Mnogi odustanu od pretrage! Možete da uočite šta je na fotografiji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 10:04

NEŠTO JAKO OPASNO! Gomila lišća, ili... Mnogi odustanu od pretrage! Možete da uočite šta je na fotografiji?

Proverite da li imate oštro oko.

Na prvi pogled biste rekli da je ovo fotografija tla prekrivenog lišćem i da na njoj nema apsolutno ništa zanimljivo i posebno, ali pogledajte malo bolje.

Naime, ovo je jedan u moru izazova na društvenim mrežama na koji su se ljudi odazvali, jer ne zahteva previše truda, a možete se zabaviti nekoliko minuta.

Jedna životinja se stvarno savršeno uklopila u okolinu i postala njen neprimetan deo - a u pitanju je zmija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona se odlično kamuflirala u okolinu i zaista je jedva vidljiva,a zinućete od čuda kad otkrijete gde je.

Inače, fotografiju je na svom Tviteru objavila Helen Bond Plylar, studentinja biogije s Floride koja proučava zmije. Kada vidite fotografiju tla prekrivenog suvim lišćem nije vam uopšte jasno što je u toj slici posebno ili zanimljivo - dok ne ugledate na njoj zmiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.