NE VOLI DA KOMENTARIŠE KOLEGINICE, ALI... Dragana Mirković otkrila ono što o Radi Manojlović MALO KO ZNA

Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VOLI DA KOMENTARIŠE KOLEGINICE, ALI... Dragana Mirković otkrila ono što o Radi Manojlović MALO KO ZNA

Folk zvezda nije poznata kao neko ko voli da priča o drugim pevačicama, ali je osetila potrebu da svima otkrije detalj o mlađoj koleginici, koji nije poznat široj javnosti.

Dragana Mirković (49) se nedavno našla u društvu Rade Manojlović (32), koja ju je zbog jedne stvari ostavila bez teksta.

- Znaš šta me je oduševilo kod Rade... Dok smo bile u društvu prijatelja mog supruga, koji su mahom stranci, čula sam kako govori engleski jezik. Bila sam toliko srećna! >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jako dobro barata istim - otkrila je Dragana o Radi za "Ekskluzivno", što je malo ko znao.

BONUS VIDEO: Ovako je golišava Rada Manojlović pričala o svom dečku, kolegi Harisu Berkoviću

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragana Mirković otkrila nepoznate detalje o Radi Manojlović!

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2017

Dragana Mirković iako ne voli često da priča o svojim kolegama, u jednoj emisiji otkrila je do sada nepoznate detalje o Radi Manojlović...Naime, njena mlađa koleginica nedavno se našla u društvu Dragane Mirković i njenih prijatelja, a ono što je malo ko znao je to, da Rada odlično priča engleski...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.