NE UDARU KRITIKA Prozivaju je da nema stila, a evo šta Dragana Mirković kaže na to (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE UDARU KRITIKA Prozivaju je da nema stila, a evo šta Dragana Mirković kaže na to (VIDEO)

Draganu Mirković većina modnih znalaca koja analizira stilove estradnih zvezda ocenjuje gotovo uvek najnižom ocenom. Ali Dragana Mirković ne odustaje od svog specifičnog stila, i ne haje za kritike.

Popularna prevačica ima objašnjenje šta, kako i zašto nosi, a markiranu garderobu gotovo nikad ne pokazuje na nastupima. Takođe, nikada se nije pohvalila nekim skupim torbama, markiranim cipelama. Na nastupima na njoj ume sve da šljašti, ali ništa od toga nije brendirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i od poznatih dizajnera.

- To je zato što to smatram nebitnim. Nebitno je šta nosimo na sebi. Privatno imam mnogo skuplju, brendiranu i kvalitetniju garderobu od one koju nosim na sceni. Generalno više privatno nosim ono u čemu se lepo osećam. Scena traži nešto drugačije, vrlo često se mnogo lepše slika nešto što je jeftino nego nešto skupo. Ali govoriti o sumama je glupost, to je pre svega degradiranje mene kao osobe. Mnogo više volim da govorim o nekim svojim lepim karakteristikama ili osećanjima. Delima, na kraju krajeva. Važnije je ono što činim nego da govorim o ciframa i garderobi. Meni je to zaista degutantno. Zato i ne pričam o tome - kaže za "Blic" Dragana Mirković, koja se posle kratke pauze zbog bolesti supruga Tonija Bijelića vratila na posao u žiri Pinkovih zvezda.

Pre povratka u studio Pink, Dragana je dok se njen suprug oporavljao od operacije imala koncert u Tuzli kojim je započela veliku turneju "Dragana - od milion jedna!"

A na koncertu je uradila nešto neobično: suprugu je preko mobilnog telefona prenosila atmosferu sa koncerta.

BONUS VIDEO: OVO JE UŽIVO REKLA SUPRUGU Dragana Mirković je uzela mobilni i uradila nešto što dosad nikad nije! (VIDEO)

- To nikad nijedna zvezda nije uradila na koncertu, da se lajv uključi sa svojim suprugom koji je kod kuće. Uopšte u tom trenutku nisam razmišljala kako ću sebe snimati i iz kog ugla. Iz tog položaja iz kog sam sebe snimala nijedna koleginica nikada ne bi uradila, jer treba lepo izgledati. Meni to nije bilo ni na kraj pameti. Jako mi je značilo da mu prenesem kako je na koncertu. Veoma teško nam je palo to razdvajanje, pa smo želeli da se preko "face time" vidimo. Nedostajao mi je tokom celog koncerta. A s druge strane, htela sam da zahvalim publici koja je bila uz mene, znajući koliko mi je teško zbog svega. Njihove pozitivne misli su mi jako mnogo značile. Tako su me oduševili, čak su u jednom trenutku skandirali Tonijevo ime svi uglas, a ja sam Toniju samo rekla: "Je l‘ čuješ?" Kada sam došla kući, rekao mi je: "Bio sam sav mokar, to je takav naboj emocija bio. Mogu da zamislim tek kako je tamo bilo, to je bio najemotivniji trenutak u mom životu" - priča Dragana Mirković za "Blic", i priznaje da se zbog bolesti supruga osećala veoma uplašeno.

- Uplašila sam se, kako nisam. To je bila jako ozbiljna intervencija. Ali imala sam dobar osećaj, jer je na vreme otkriveno, dok su mogle da se spreče veće posledice. Molila sam se samo da sve bude u redu, i bilo je. Rešio se problema koji je mogao da bude veliki - kaže Dragana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.