NE NOSIM FEJK, HVALA BOGU! NOSIM STVAR I OD 300 DINARA! Pevačica žestoko prozvala koleginice – “Ne treba da glumiš!”

Izvor: 011vodič.com, 09.Mar.2021, 08:27

NE NOSIM FEJK, HVALA BOGU! NOSIM STVAR I OD 300 DINARA! Pevačica žestoko prozvala koleginice – “Ne treba da glumiš!”

Pevačica bez dlake na jeziku.
Pevačica Nadica Ademov ponosno je istakla kako uvek nosi firmiranu garderobu i iskoristila priliku da “prozove” koleginice koje to ne rade.
Na snimanju jedne emisije pojavila se u čizmama sa potpisom poznatog kreatora, te istakla da je na njoj uvek sve original.

“Ja ne nosim fejk! Hvala Bogu, ne moram da nosim fejk kao neke druge ličnosti. Mora da se vidi samo ko nosi original, a ko ne”, poručila je za “Grand online” i dodala:
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> “Nema potrebe da glumiš sa nečim fejk, ja umem da nosim i stvar od 300 dinara i stvar od 300 evra, sve je do osobe”.
Pevačica je nedavno preležala korona virus, a nakon toga je smršala šest kilograma, o čemu je javno govorila.
“Smršala sam 6 kilograma, jer sam imala malo više stresa nego inače. Nisam jela redovno i tako dalje. Neplanirano, ali svi su mi pohvalili izgled, tako da je to najbitnije”, izjavila je tada.

Comments comments


The post NE NOSIM FEJK, HVALA BOGU! NOSIM STVAR I OD 300 DINARA! Pevačica žestoko prozvala koleginice – “Ne treba da glumiš!” appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.