NE LEŽEM SA PRIJATELJIMA: Tomović zatvorio Draganu u garderoberu, zahtevao da ga zagrli, a onda mu poručila OVO!

Izvor: Press, 16.Dec.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE LEŽEM SA PRIJATELJIMA: Tomović zatvorio Draganu u garderoberu, zahtevao da ga zagrli, a onda mu poručila OVO!

Dragana MItar našla se u gerderoberu sa Vladimirom Tomovićem, koji nije hteo da jo da da prođe, dok ne popričaju o njihovom odnosu. Nekoliko sati ranije Dragana je tvrdila da je završila emotivno druženjE sa njim, ali da ne želi da ga izgubi kao prijatelja. Međutim, njemu se to nije svidelo, te je od zadrugarke zahtevao da ga zagrli.
Foto;pink
Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << TV Pink Printscreen

Kako ti je prošao dan? Top ste izgledali, ovaj vaš spot, kao deža vu. Jedva čekam... Kucaću ja tebi na vrata mila, pa ćemo da popričamo, za sve ono što si mi uradila! Je l' bi me ikada prevarila kada bi bio fer prema tebi i voleo tvoje dete? - pričao je Tomović. Ne znam, ja ne ležem po krevetima sa prijateljima. Ne bih, ali smo preterali u izolaciji, biće klipovi i meni će biti neprijatno, samo zbog Joleta mi nije trebalo, ali dobro. Ti sada igraš sa mnom rijaliti - odgovroila je Dragana, a potom zagrlila Tomovića. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.