NE DOZVOLJAVAM DA JE NAZIVAJU K*RVOM! Tomović najavio RAT svim zadrugarima koji budu VREĐALI Maju!

Izvor: Press, 25.Nov.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DOZVOLJAVAM DA JE NAZIVAJU K*RVOM! Tomović najavio RAT svim zadrugarima koji budu VREĐALI Maju!

Vladimir Tomović se tokom ranih jutarnjih sati posvađao sa Lepim Mićom, jer je vređao Maju Marinković. Naime, Crnogorac je istakao da neće dozvoliti da bilo ko ukalja Majinu čast, te ju je sve vreme branio.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je u razgovoru sa Tarom Simov, Jelenom Pešić i Minom Vrbaški rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da će uvek braniti Majinu čast.
Maja nije k*rva. Njen rijaliti je loš. Ona je ispala debil, nije ispala fer. Sada će da ispadne k*rva. Ja ću je uvek braniti. Ona ne može da bude k*rva, ja ne dozvoljavam da je tako nazivaju. Tara je najbolja na svetu jer je zaljubljena. Šta to menja? Ovu devojku su nazivali k*rvom, ni sa kim se nije poljubila. Oni znaju nešto spolja, šta znaju? - pričao je besno Tomović zadrugarima oko sebe. Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SUZDRŽI SE! Mateja dao poslednje upozorenje Tari, pogledajte kako mu je uzvratila!

Izvor: Press, 25.Nov.2019

Tokom dana Mateja Matijević sedeo je sa Tarom Simov za crnim stolom, isčekivajući da se krene u kupovinu namirnica za ovu nedelju. Dok su čekali pismo Velikog šefa, Mateja je skrenuo pažnju Tari da ne priča mnogo okolo, na šta je ona odreagovala potpuno smireno. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.