Izvor: Press, 04.Feb.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE BIRA SREDSTVA: Bane ponovo raskrinkan! Otkrivena još jedna njegova LAŽ, očitali mu lekciju u PUNOM SALONU! (VIDEO)

Nije mogla da mu prećuti.
Zadrugari već uveliko u salonu lepote uživaju u uslugama frizera koji su ušli u ''Zadrugu 2''. Nakon nekog vremena frizerka Bucka se obratila Banetu Čolaku vrlo drskim tonom i upitala ga zašto je slagao svoje cimere i javnost da su mu ona i njene kolege prenosili informacije iz spoljnog sveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<



Autor: Zadruga - RTV Pink


Naime, Čolak je svima preneo kako je u salonu lepote saznao da bivši muž Zerine Hećoželi da joj oduzme ćerku.



Sve su nas zvali da nas pitaju šta smo rekli. Bolje ti je izađi ispred! Nikakvu informaciju ti nismo dali. Sram te bilo, neću da te slušam. Tišina. Reč neću da ti čujem. Praviš nam problem. Ja radim za ovu kuću više od 20 godina - vikala je Bucka.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Suzana, hvala ti što si im rekla da nismo ništa pričali - govorio je drugi frizer, pa su je svi zagrlili u znak zahvalnosti.


Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.