NARODU PRODAJE MAGLU?! Ćerka Merime Njegomir se tapka po glavi, pazuhu i zarađuje pare: Evo šta na ono što joj radi ćerka kaže pevačica! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 06.Avg.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NARODU 'PRODAJE MAGLU'?! Ćerka Merime Njegomir se tapka po glavi, pazuhu i zarađuje pare: Evo šta na ono što joj radi ćerka kaže pevačica! (FOTO)

Mnogi je na društvenim optužuju da vara narod i da na taj način za sebe pribavlja novčanu korist.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Ćerka Merime Njegovmir vara narod! Zarađuje ozbiljne pare tapkanjem po glavi!

Izvor: Svet, 06.Avg.2019

Za razliku od majke Merime Njegomir, koja je javnosti postala poznata kao pevačica, njena naslednica Jelena Njegomir Grahovac pažnju javnosti skreće na sramotan način. Ona na svom Jutjub kanalu redovno objavljuje video-snimke u kojima ubeđuje ljude da može da im pomogne da zarade novac ne radeći...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.