NAPUNILA JE 100 GODINA! Za Čak Norisa se zna da je NEUNIŠTIV, ali njegova majka je još živa i izgleda ovako

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 21:39

NAPUNILA JE 100 GODINA! Za Čak Norisa se zna da je NEUNIŠTIV, ali njegova majka je još živa i izgleda ovako

Mama Čaka Norisa, glumca i majstora borilačkih veština, 4. maja ove godine napunuće 101 godinu.

Glumac koji, inače, ima 81 godinu i za koga u šali kažu da je sam napravio bolnicu u kojoj se rodio, otvoreno je pričao o svojoj porodici.

- Moja mama, Vilma Noris Najt rođena je 1921. u ruralnom Vilsonu u Oklahomi, gde sam i ja odrastao. To je bio gradić od 1.800 ljudi. Moja je se mnogo mučila kada je bila mala. Odrasla je u teškom siromaštvu, dve godine se lečila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od retke bolesti i živela je bolnici daleko od svoje porodice - ispričao je Čak Noris za"Christianity daily".

Kad se nakon nekoliko godina vratila zdrava kući, razbolela se od depresije. Cela njena porodica, uključujući i malu decu, brala je pamuk na poljima da bi preživela. Nakon što su odabrali jedno polje, često su se selili u drugi grad kako bi odabrali drugo polje.

- Mama se udala za mog oca sa 16 godina, ali on ju je napustio, pa je sama odhranila tri sina. Bio sam najstariji i često sam morao da preuzimama ulogu svog odsutnog oca. Bili smo siromašni poput crkvenih miševa, ali to me je naučilo da prebrodim prepreke i probleme u životu na koje sam kasnije nailazio - ispričao je Čak.

Vilma je preživela smrt svoja dva muža, pastorka, dvoje unučića i sina, Čakovog mlađeg brata Vilanda. Tokom života bolovala je i od raka i imala preko 30 operacija. Ali još uvek je živa i još uvek se bori.

- Moja majka se molila za mene celi život, uprkos svim problemima. Kad sam se rodio, skoro sam umro od komplikacija na porođaju. Kad pre deset godina umalo nisam izgubio dušu zbog Holivuda, molila se za moj spas. Čak se molila da nađem ženu koja će mi promeniti život i to je uspelo. Takva vam je moja mama - iskreno je ispričao Čak Noris.

Inače, Noris je 1958. oženio Dajan Holiček, koja mu je rodila sinove Majka i Erika. Ima i ćerku Dinu iz vanbarčne veze, a druga žena, 23 godine mlađa Džina Okeli, rodila mu je blizance, dečaka Dakotu Alena i devojčicu Danili Keli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zaljubljenik u balone ima seksualni nagon kad ih vidi: "Osećam se kao da sam na nebu"

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 11:38

Čovek koga seksualno privlače baloni ima ih u kući 50.000. Zavisnik je od njih više od pet decenija, toliko da u svojoj kući zapravo ima "sklonište za balone"...Džulijus je bio opsednut balonima od svoje četvrte godine, kada mu je mama donela jedan u bolnici, oni ga inače toliko seksualno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.