Izvor: Blic, 26.Avg.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVILI HAOS NA UŠČU Cobi i Sara Jo podigli temperaturu DO USIJANJA na Music Week-u, publika horski pevala sa njima svaku pesmu!

Slobodan Veljković Cobi i Sara Jo nastupili su, između ostalih, na zatvaranju Music Week festivala, a tokom njihovih nastupa nastao je haos na Ušću, pa je publika oduševljeno pevala i skakala uz njihove hitove.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poznate dame napravile spektakl na bini, ali kada se ONA OKRENULA nastao je haos! (foto)

Izvor: Story, 26.Avg.2019

Na zatvaranju Music Week festivala, nastupile su mnoge poznate ličnosti, ali najveći haos na Ušću, napravile su njih četiri. Maja Berović, Sara Jo, Katarina Grujić i Senidah, priredile su show za pamćenje, te je publika oduševljeno pevala i skakala uz njihove hitove. Najveće oduševljenje izazavala...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.