Izvor: 011vodič.com, 11.Jul.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAMAMILI LJUBAVNIKA PA GA ZAPALILI Nastavljeno suđenje bračnom paru iz Novog Pazara zbog brutalnog ubistva

Foto: privatna arhiva / RAS Srbija Ispitivanjem Senada Muhovića (36) iz Sjenice pred Višim sudom u Novom Pazaru nastavljeno je suđenje za svirepo ubistvo Anela Papića (32) u junu 2017. godine, a za koje je optužena i Senadova supruga Mubera (34). Zamenik Višeg tužioca Edis Arifović ispitivao je Muhovića o njegovom kretanju i razgovorima sa ljudima iz okruženja u danima pre i nakon ubistva, napuštanju Sjenice posle zločina i odlasku za Nemačku, nastojeći da utvrdi nelogičnosti u njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odbrani. Foto: Facebook Mubera i Senad Muhović Tokom pretresa optuženi je odbacivao sve navode da je umešan u ubistvo sugrađanina, a odgovarao je i na pitanja o odnosu Mubere sa ubijenim Anelom za kojeg je rekao da mu je “progonio suprugu i decu i da ju je primoravao da bude u vezi sa njim”. Njegova supruga Mubera ponovila je stav sa prethodnog ročišta da će se braniti ćutanjem. Suđenje će se nastaviti 2. oktobra iskazima članova porodice žrtve i drugih svedoka. Senad i Mubera, optuženi su da su 23. juna 2017. godine brutalno ubili, a potom i spalili Anela Papića. Prema navodima iz optužnice, Muhovići se terete da su namamili Anela, Muberinog ljubavnika, da dođe u selo Ponorac gde su se njih dvoje ranije tajno viđali, a potom nasrnuli na njega i zadali mu 27 udaraca tupim predmetom. Foto: Privatna arhiva Anel Papić Sumnja se da su Anela, dok je još uvek davao znake života, odvukli do obližnjeg šiblja i pokušali da zapale, nakon čega su pobegli. Unakaženo i nagorelo telo mladića pronađeno je dan kasnije, a supružnici su u međuvremenu napustili Srbiju i pobegli u Nemačku, gde su godinama živeli. Uhapšeni su desetak dana kasnije na graničnom prelazu Horgoš prilikom ulaska u Srbiju, a nakon što je Mubera iz Nemačke poručivala da nemaju nikakve veze sa Anelovim ubistvom, da će se […] More
The post NAMAMILI LJUBAVNIKA PA GA ZAPALILI Nastavljeno suđenje bračnom paru iz Novog Pazara zbog brutalnog ubistva appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAMAMILI LJUBAVNIKA PA GA ZAPALILI Nastavljeno suđenje bračnom paru iz Novog Pazara zbog brutalnog ubistva

Izvor: Blic, 11.Jul.2019

Ispitivanjem Senada Muhovića (36) iz Sjenice pred Višim sudom u Novom Pazaru nastavljeno je suđenje za svirepo ubistvo Anela Papića (32) u junu 2017. godine, a za koje je optužena i Senadova supruga Mubera (34).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.