NAJNOVIJI HIT SLAGALICE! Svi gledali u ČUDU! Šta bre? Kako si dobio posao? Au, čoveče, BLAM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJI HIT SLAGALICE! Svi gledali u ČUDU! Šta bre? Kako si dobio posao? Au, čoveče, BLAM (VIDEO)

Preko veze?

Slagalica je jedan od najdugovečnijih i najpopularnijih kvizova na srpskoj televiziji, a osim uzbudljivog nadmetanja takmičara, u njemu povremeno možemo videti i smešne i zanimljive situacije, koje daju poseban draž ovom zabavnom programu.

Preksinoć je upravo nastupila jedna takva situacija, kada je takmičar Bogdan Vićentić, inače radnik u knjižari kiksnuo za sve pare!

SIGURNO NISTE ZNALI: Rupa ispod česme lavaboa ima svoj naziv i 2 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << funkcije!

Na društvenim mrežama postao je hit snimak u kojem u toku igre "Spojnica" nije spojio ama baš ništa, iako su se pojmovi ticali književnosti. Naravno da su gledaoci postavili škakljivo, ali i logično pitanje - Kako si dobio posao u knjižari?

Ovu situaciju pogledajte u videu od 11:37:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.