Izvor: Press, 16.Nov.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADEŽDA HTELA DA SE OBESI NA PSIHIJATRIJI?! Pevačica otkriva šta se ZAISTA DEŠAVA sa njom!

Nakon bega iz rijalitija, pevačica je završila na psihijatriji
Mina Vrbaški je u Zadruzi odala informaciju spolja, a dobila ju je od majke Ivane.
Naime, reč je o bivšoj učesnici Zadruge - Nadeždi Biljić. Nakon bega iz rijalitija, pevačica je završila na psihijatriji.


foto: Printscreen
Mina je prisutnim takmičarkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prošaptala:
- Jeste li čuli da je Nadežda pokušala da se obesi na psihijatriji?
Ovim povodom pozvali smo pevačicu kako bismo proverili istinitost ove informacije. - Ja idem na psihijatriju svaki drugi dan na razgovor sa neuropsihijatrom i psihoterapeutom sa svojom porodicom. Nisam pokušala da se ubijem niti bilo sta slično,samo sam upala u jaku i duboku depresiju, ali uz pomoć stručnih lica, porodice i pravih prijatelja moje psihičko stanje ide na bolje. Iskreno isuviše sebe volim da bih sebi naudila na bilo kakav način, zato sam i izašla iz Zadruge jer mi je bilo loše, a ja sebe najviše na svetu volim - rekla je Nadežda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.