Mušterija u SAD ostavila bakšiš od 16.000 dolara za kupljena dva hot doga

Izvor: Beta, 27.Jun.2021, 10:11

Mušterija u SAD ostavila bakšiš od 16.000 dolara za kupljena dva hot doga

Mušterija jednog restorana za brzu hranu u američkoj saveznoj državi Nju Hempšir ostavila je izdašni bakšiš od 16.000 dolara za dva hot doga sa pomfritom, preneli su lokalni mediji u SAD.Konobar skromnog restorana u gradu Londonderi nije primetio da je kupac pored 37,93 dolara koliko koštaju dva hot doga uz čili sos, pomfrit i piće, dao još 16.000 dolara."Nemojte sve odjednom da potrošite", rekao je kupac koji je platio karticom svoj račun.Zaposleni na kasi je kupcu iznenadjeno rekao: "Bože, da li ste ozbiljni".U SAD je običaj da bakšiš bude u iznosu od 15 do 20 odsto, naveli su lokalni mediji u subotu."Želim da od toga imate koristi, naporno radite", rekao je neimenovani kupac dok je odlazio iz restorana, koji je nekoliko meseci bio zatvoren zbog epidemije korona virusa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mušterija u SAD ostavila bakšiš od 16.000 dolara za kupljena dva hot doga

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2021

Mušterija jednog restorana za brzu hranu u američkoj saveznoj državi Nju Hempšir ostavila je izdašni bakšiš od 16.000 dolara za dva hot doga sa pomfritom, preneli su lokalni mediji u SAD.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.