Izvor: Njuz.net, 08.Mar.2021, 11:19

Muškarci na 8. mart traže od Kriznog štaba zatvaranje parfimerija, cvećara, zlatara i restorana

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 8. mart 2021, (Njuz) – Član Kriznog štaba za borbu protiv pandemije virusa Kovid 19 doktor Predrag Kon izjavio je danas da je prijatno iznenadjen podrškom građana u vezi sa ograničenjem radnog vremena pojedinih trgovinskih i ugostiteljskih objekata.

– Bojali smo se da će najnovije mere zaključavanja za vikend izazvati revolt građana, ali naprotiv, ovi dana smo dobijali veliki broj pisama i telefonskih poziva putem kojih nas oni ohrabruju da restrikcije produžimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i na ponedeljak. Telefoni neprestano zvone i od nas se traži da 8. marta potpuno zatvorimo cvećare, zlatare, parfimerije i ekskluzivne restorane. Izgleda da su naši gradjani konačno shvatili da jedino restriktivnim merama možemo zaustaviti širenje virusa – kaže doktor Kon.

Ponati epidemiolog priznaje da mu je malo čudno što zahtevi uglavnom stižu od muškaraca, kao i to što svi oni zahtevaju anonimnost.

– Podršku nam pružaju skoro isključivo muškarci, ali nekako stidljivo, govore u pola glasa, gotovo kroz šapat, kao da se plaše da će ih neko čuti. Evo, baš malopre sam primio poziv nepoznatog građanina koji mi je rekao da zove iz kupatila, te da živi sa ženom, taštom i tri ćerke. Iz razloga njihove bezbednosti predlaže da zaključavanje produžimo i na utorak, za svaki slučaj – objasnjava doktor Predrag Kon, dodajući da je dirnut brigom muževa za svoje najbliže.

On ističe da Krizni štab ovakvu podršku nije imao još od Dana zaljubljenih i nada se da će ona sve više da raste.

Doktor Kon kaže da je povodom ove inicijative već kontaktirao svoje kolege u Kriznom štabu, te da su svi glasali za, osim dr Darije Kisić Tepavčević koja je bila protiv.


Bojan Ljubenović

The post Muškarci na 8. mart traže od Kriznog štaba zatvaranje parfimerija, cvećara, zlatara i restorana appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.