Mršavija nego pre porođaja? Folkerka izgubila 20 kg!

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mršavija nego pre porođaja? Folkerka izgubila 20 kg!

Stas Aleksandre Prijović nakon porođaja je česta tema medija, a ona sada otkriva kako je došla do stare, odnosno, nove linije.

Aleksandra Prijović se porodila pre samo četiri meseca kada su suprug Filip Živojinović i ona dobili sina Aleksandra, a stesala se rekordnom brzinom.

"Smršala sam 20 kilograma, povratila sam kilažu koju sam imala pre nego što sam ostala u drugom stanju. Možda sam čak i mršavija nego pre trudnoće", rekla je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za "Informer".

Odmah nakon što se porodila 6. marta, Prija se "bacila" na rigorozan režim ishrane.

"Nakon što sam rodila Aleksandra, hranim se zdravo, ne samo zbog kilaže već zbog njegovog zdravlja, jer ga dojim. Pridržavam se plana ishrane koji sam dobila od nutricioniste", istakla je Aleksandra, pa otkrila šta više nije na njenom meniju:

"Potpuno sam izbacila iz jelovnika slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i testo. Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem ceđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sada izgledam baš kako sam želela. Što se tiče fizičke aktivnosti, nisam smela da treniram jer sam se porodila carskim rezom", rekla je Brenina snajka.

Kojoj pevačici pripada guza u mrežastim čarapama?

Aleksandra je u četvrtak uveče nastupila na prvoj večeri ULAZ festivala, gde je pokazala kako izgleda njen novi stas:

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović skinula 20kg pa otkriva tajnu svoje linije

Izvor: Tracara.com, 13.Jul.2019

Pevačica Aleksandra Prijović uspela je da za četiri meseca skine čak 20 kilograma. Ona je u nedavnom intervjuu otkrila kako je tako brzo vratila liniju nakon porođaja. ’’Smršala sam 20 kilograma. Povratila sam kilažu koju sam imala pre nego što sam ostala u drugom stanju. Možda sam čak...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.