Može Bred Pit da se pojavi, ja ga neću primetiti... Šokiraćete se zbog onoga što je Ivana Krunić TVRDILA pred sam ulazak u Zadrugu 3! A EVO ŠTA JOJ JE DEČKO REKAO!

Izvor: Press, 23.Okt.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Može Bred Pit da se pojavi, ja ga neću primetiti...' Šokiraćete se zbog onoga što je Ivana Krunić TVRDILA pred sam ulazak u Zadrugu 3! A EVO ŠTA JOJ JE DEČKO REKAO!

Pevačica Ivana Krunić je već nedeljama u žiži javnosti otkad je priznala da je zaljubljena u Baneta Čolaka, a gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da vide i na šta je sve bila spremna kako bi privukla njegovu pažnju.
Foto:pink
Ona je njemu u inat odlučila da poljubi svog cimera Vladimira Tomovića, a usledile su i burne reakcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << takmičara zbog toga što je nakon mesec dana skinula masku i pokazala svoje pravo lice.




Autor: TvPink Printscreen


Kako je na sastancima često isticala da je zaljubljena i da ne postoji šansa da joj se desi ljubav pred kamerama, Krunićka je u intervjuu za portal Pink.rs otkrila nešto što se ne podudara sa njenim postupcima, a u nastavku pogledajte kakve su bile njene izjave samo nekoliko sati pre ulaska u Zadrugu 3.



Na šta si sve spremna samo da bi privukla pažnju javnosti?



Ne znam na šta sam spremna, u suštini nisam svađalački tip. Iskreno, ja nisam tip za rijaliti, ali mislim da postoje neke druge stvari koje ja mogu da pokažem i to može biti razlog mog ulaska. Mogu da pokažem pevanje, ples, zabavu... To će biti moja uloga. Pa, ako im se tako dopadnem.


Znaš da su svađe, konflikti i emocije nezaobilazni u zatvorenom prostoru. Da li si spremna za ljubavni odnos pred kamerama?




Autor: Pink.rs, Logo


Nisam spremna za to, iskreno da ti kažem, zato što sam već zaljubljena, privatno sam ispunjena. To je nešto što mi daje veliku snagu, ne samo porodica, nego i partner koji me čeka.


Šta mora da se dogodi da bi ga prevarila? Da li si slaba na jači pol?




Autor: TvPink Printscreen


Nisam, zato što ja kad se zaljubim, meni može Bred Pit da se pojavi, ja ga neću primetiti, takva sam. A, što se tiče mene, flertovanja itd...pričala sam sa dotičnom osobom šta je to što bi oprostio, on je rekao: ,,Videćemo". Što se mene tiče, prevara je poljubac ili nešto više. 


Da li te već nervira neko od učesnika?



Ne, sad smo svi pod tenzijom, savetujemo jedni druge, super smo svi - rekla je Ivana za kraj intervjua.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.