Mladoženja IZBACIO TAŠTU sa venčanja zbog SUROVOG govora punog uvreda - a sad porodica mladi ZAMERA ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 08:04

Mladoženja IZBACIO TAŠTU sa venčanja zbog SUROVOG govora punog uvreda - a sad porodica mladi ZAMERA ovo

Neobična priča.

Jedna mlada suočava se sa osudom od strane porodice nakon što je njena mama bila izbačena sa venčanja kada je sadržaj njenog govora učinio da svi gosti zaneme. Ona objašnjava da nije bila sigurna da će pustiti mamu da govori na proslavi zbog njihove "napete veze", ali sećala se da je sve prošlo bez problema kad je govorila kod sestara.

Međutim, kasnije je saznala da je njena sestra unapred odobrila govor svoje majke. Nevesta je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je njena mama izgovorila čitav niz šala, praveći pauzu nakon svake, što je bilo ispraćeno potpunom tišinom u prostoriji, pre nego što joj je na kraju mikrofon oduzet.

- Srećna sam što je (mlada) pronašla nekoga kome izgled nije važan, jer ne znam kako bi inače platila sebi plastičnu operaciju - bio je jedan od majčinih komentara, a mlada dodaje da je ona imala slične komentare na njen izgled još od detinstva.

Mladoženji je poručila da se nada da će biti srećan u "usr***m stanu", jer njena ćerka nikada neće moći da priušti ništa bolje.

Mladina mama je rekla i sledeće: - Dobro je što je (mladoženja) podržava u borbi sa njenim teškim medicinskim problemima, kladim se da ga ne bi zanimalo da joj je sve to dijagnostikovano pre nego što su stupili u vezu!

Kada ju je mama nazivala "oštećenom robom", navodeći incident koji se dogodio dok je bila tinejdžerka, mladoženja joj je oteo mikrofon, a bend je počeo da svira. Mlada kaže da su njeni prijatelji i porodica zaslužni za to što se veselje nastavilo normalno, i što veliki dan nije pokvaren, a majku više nije videla tokom ostatka večeri.

Sledećeg jutra otkrila je da mladoženja nije prekinuo samo govor, već je naterao mamu da ode sa venčanja nakon što mu je mlada rekla da će je ignorisati tokom čitave noći.

- Od tada se nisam čula sa njom. Moja mama kaže da sam je ponizila. Moja porodica kaže da je trebalo da se pripremim, jer "znam kakva je". Kažu da nisam u pravu što sam lišila majku venčanja svoje ćerke. U početku sam bila sigurna da je odlazak opravdan. Sada, osećam se kao da je trebalo da očekujem onakav govor i upozorim svatove na vreme da se nasmeju i sve istrpe. S druge strane, da je otac mog muža održao sličan govor, ja bih ga i sama oterala.

Tužna žena podelila je ovu priču na društvenim mrežama, a jedan od komentatora joj je poručio: "TI ponizila NJU? Ne bih rekao. U redu je ispaljivati loše šale, ali to treba da rade drugari, a ne tvoja mama. A ovo i nisu bile šale, to su bili gadni lični napadi."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.