Mlada je izgovarala zavjete na svom vjenčanju, ali sve što su prisutni čuli bili su glasni jecaji

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada je izgovarala zavjete na svom vjenčanju, ali sve što su prisutni čuli bili su glasni jecaji

Mlada Emily Leehan i mladoženja Josh Newville stojali si pred oltarom zajedno sa Joshovim sinom (4). Ono što je ovo vjenčanje učinilo posebnim je to da je Emily pripremila nekoliko rečenica za svog budućeg sina, koje su bile tako jake da je mali dječak nakon nekoliko sekundi počeo nekontrolisano da plače.
Mali dječak nije imao izbora nego da zagrli svoju novu mamu, a potom i tatu iz ljubavi i obožavanja. Možemo reći da je ovaj dječak uzbuđen jednako kao i mlada i mladoženja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zbog njihovog novog zajedničkog života. Ovo je zaista jedan poseban trenutak kojeg morate i sami pogledati u videu u prilogu.



The post Mlada je izgovarala zavjete na svom vjenčanju, ali sve što su prisutni čuli bili su glasni jecaji appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.