Izvor: Press, 27.Sep.2018, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirko Gavrić je sve unapred isplanirao, pa i skandal sa Miljanom zbog kojeg je napustio “Zadrugu”?

Pevač Mirko Gavrić noćas je napustio rijaliti šou “Zadruga”, što je šokiralo mnoge, ali ne i njega, jer je on znao da će ovo da se desi.
Gavrić je pre ulaska u rijaliti rekao da je svestan da može da se desi da svojevoljno napusti imanje u Šimanovcima i da je se spremio za kaznu koja mu u tom slučaju sledi.
“Ja sam se za to osigurao. Spremio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sam iznos kazne. Postoji u banci račun, moja supruga ima karticu. Onog trenutka kada meni bude pukao film ja ću da kažem: “Ženo, uzimaj karticu, ja odlazim na kapiju”, izjavio je pre ulaska Gavrić.
Podsećamo, Mirko je u više navrata u razgovoru sa pojedinim zadrugarićma istakao da ne može više da bude u rijalitiju, da mu supruga mnogo nedostaje i da će napustiti “Zadrugu”. Izgleda da je sukob sa Miljanom bila kap koja je prelila čašu, pa je svoje namere sproveo u delo.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Gagi Đogani potpuno razotkrio Gavrića: On samo gleda sebe, imao je dogovor sa Miljaninom majkom

Izvor: Press, 28.Sep.2018, 15:08

Gagi Đogani, otac Lune Đogani, žestoko je opleo po muzičkom producentu Mirku Gavriću koji je pre dve noći samostalno napustio Zadrugu 2! . Mirko je rijaliti napustio nakon svađe...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.