Milošević posle derbija: Ovom pobedom smo ujedinili navijače

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević posle derbija: Ovom pobedom smo ujedinili navijače

Trener Partizana Savo Milošević bio je prezadovoljan posle porbede u 161. “večitom derbiju. Fudbaleri Partizana su u Humskoj savladali Crvenu zvezdu 2:0 (0:0).
Apsliutno smo zaslužili pobedu. Bili smo bolji u svim segmentima. Ćestitam Zvezdi koja nas je iznenadila agresijom na staru utakmice – rekao je Milošević posle meča i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dodao:
Verovatno da smo taktiučki odigrali dosta dobro i Zvezdine vrline sveli na minimum. Nije ovo prvi put da igramo ovako, dobro poznajemo ovu ekipu Zvezde, jedino su mi nepoznati novi fudbaleri. Rekao sam igračima da kao i kada sam ja igrao derbije energija odlučuje pobedu. To je i sada odlučilo.
Ovaj derbi su odlično odigrali fudbaleri koji su ušli sa klupe.
Rekao sam pre 10 dana da prvih 11 ne donose pobedu. Statistika je pokazala da bodove donose igrači sa klupe.
Pobeda u ovakvim utakmicama je veoma važna i sada su Partizanu porasle ambicije.
Borba za titulu još nije ni počela. Znate i sami koliko je ostalo utakmica do kraja. Ovo je važno da u dobrom ritmu čekamo ostale utakmice, dobro je za samopouzdanje. Ipak, ovo donosi samo tri boda, kao što će doneti u sredu u Ivanjici. Ovom pobedom smo ujedinili navijače i usmeravamo svu energiju na ono što nas čeka.
Crvena zvezda je utakmicu počela sa pet igrača u odbrani.
Nisam se iznenadio kada sam video pet defanzivaca na startu. Zvezda je tako odigrala neke utakmice. Najveće iznenađenje je što ne igra Kanjas. Ne bih izdvajao zatvaranje Marina. Njega smo isključili i u finalu Kupa, a tada je Zvezda imala 4 defanzivca.
Ove nedelje su se istakli Partizanovi defanzivci.
Veliko iznenađenje za mene, jer sam dobio od vas novinara informaciju da nam zadnja linija škripi. Momci su odigrali izvanredno. Konstantno smo ove sezone igrali dobro u odbrani. Naši rivali nisu imali više od 3-4 šuta po utakmicu.
Na pitanje da li mu je ovo najdraža pobeda u trenerskoj karijeri dao je kratak odgovor:
Nije mi ovo najdraža pobeda u karijeri. Draža mi je ona u finalu Kupa, Ovde se osvajaju samo tri boda.
On tek očekuje pravu igru crno-belih.
Znam da moja ekipa može još bolje. Još smo u povoju. Lazar Marković je došao pre dve nedelje. Pravi Partizan mogu da očekujem tek posle zimskih priprema. Sve ovo je bilo ishitreno i na brzinu. Nismo imali vremena da odradimo sve što smo hteli, pa smo to dorađivali na reprezentativnoj pauzi.
Na kraju su ga novinari pitali da li je hteo da postigne pogodak kao što je to uradio Bajern iz slobodnog udarca protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.
Sada imamo Bibrasa Natha koji može da pogodi sve i iz svake pozicije.

The post Milošević posle derbija: Ovom pobedom smo ujedinili navijače appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Degenek: Recite vi zašto smo izgubili, vi ste stručnjaci!

Izvor: RTS, 22.Sep.2019

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek imao je blagi sukob sa novinarima koji su kritikovali igru Crvene zvezde u 161. večitom derbiju. . "Razočarani smo, svi smo razočarani. Nije nam prijatno, nije nam svejedno. Trenutno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.