Milošević: Ni u Superligi ne možemo da pobedimo ako promašimo šest šansi

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Ni u Superligi ne možemo da pobedimo ako promašimo šest šansi

Fudbaleri Partizana remijem su počeli takmičenje u grupi L Lige Evrope. Oni su u Humskoj odigrali 2:2 protiv AZ iz Alkmara iako su od 27. minuta imali igrača više. Trener Savo Milošević nije bio u potpunosti zadovoljan.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Kako smo počeli utakmicu bod je dobar, a kako se razvijala posle toga onda nije dovoljan. U drugom poluvremenu smo stvorili dosta šansi. Ni u domaćem prvenstvu ne moženmo da dobijemo utakmicu ako poromašimo šest šansi, a kamo li u Evropi – rekao je Milošević za televiziju Arena sport.
Da li vas je protivnik nečim iznenadio?
AZ je igrao onako kako uvek igra, ništa nije menjao. To je ekipa koja želi da igra fudbal. Nismo adekvatno odgovorili u prvih 20 minuta, posle smo došli do naše igre. Posle postignutog drugog gola smo morali da igramo mirnije – jasan je Milošević.
U prvi plan je upao Bibras Natho koji je dao dva gola. O izraelskom fudbaleru, koji je ovog leta došao u Humsku, Milošević ima samo reči hvale.
Zato smo se trudili da dovedemo Natha. On je pravi vođa na terenu, od njega tek treba da očekujemo prave partije. Ne treba zaboraviti da je on još u fazi adaptacije – istakao je Milošević.
On je posle govorio i na konferenciji za medije.
Opet smo propustili da pobedimo na našem stadionu, s obzirom na to da smo stvorili veliki broj šansi i sam razvoj situacije. Dobro je da smo došli u situaciju da nismo zadvoljni s bodom u Evropi – rekao je Milošević i dodao:
Opet smo loše počeli, ali kada smo došli do igre, bilo je mnogo lakše. Naišli smo na protinika koji želi da igra i ima izuzetan kvalitet u napadu, što smo mogli da vidimo. Znali smo da mogu da nam stvore probleme, ali kada vodite 2:1 i imate igrača više da primite ol iz kontranapda je nedopustivo. To je nešto o čemu treba da razmišljamo, jer to je deo taktičke nediscipline.
On je kazao da ekipa ovaj meč mora što pre da arhivira, kao i da odbrana Partizana nije lošiji deo ekipe.
Ne gledam tako, da je odbrana lošiji deo ekipe. U modernom fudbalu postoji faza odbrane i faza napada. Mi se kod drugog gola nismo branili kao tim i kao što sam rekao to je stvar taktičke discipline – zaključio je Milošević.


The post Milošević: Ni u Superligi ne možemo da pobedimo ako promašimo šest šansi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Alkmara: Nadam se da je penal dosuđen sa razlogom

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

Trener AZ Alkmara Arne Slot rekao je posle remija protiv Partizana da se njegova ekipa nadala boljem rezultatu, ali da s obzirom na razvoj situacije može da bude zadovoljan.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.