Miljana, Marija i Ivan ulaze u rijaliti, a tamo utvrđuju očinstvo nad Željkom!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana, Marija i Ivan ulaze u rijaliti, a tamo utvrđuju očinstvo nad Željkom!

Kako prenose mediji Miljana i Marija Kulić mogle bi uskoro da se nađu pred kamerama “Hepi” televizije.
– Pregovori su već uveliko u toku, njima dvema je najbitnija cifra. Tražile su 2.000 evra nedeljno svaka, ali produkcija još uvek sa njima pregovora – započeo je priču izvor blizak produkciji i dodao:
– Da je produkcija sigurna u njih, pokazuje i činjenica da je počela izgradnja specijalnih prostorija u kojima će Miljana boraviti zajedno sa svojim sinom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Željkom. Ali tu nije kraj ovoj rijaliti sapunici. Od septembra postoji mogućnost ulaska Ivana Marinkovića u “Parove”, te bi se samim tim dodatno podgrejala atmosfera – kaže izvor i nastavlja:
printscreen/TVHappy
– Njih troje zajedno sa Željkom bi bili pravi pogodak za rijaliti. Postoji mogućnost da pred kamerama Ivan uradi DNK i time dokaže svoje očinstvo za sina Željka! Miljana je neko koga je “Hepi” televizija proslavila, te postoji verovatnoća da će ona baš ući u osmu sezonu njihovoj rijalitija – ispričao je izvor.
youtube.com/Zadruga Official
A ove spekulacije prokomentariosa je Ivan marinković koji nije želeo previše da otkriva:
– Ne zanima me više ta priča, imam i previše svojih problema – kratko je prokomentarisao Marinković.

The post Miljana, Marija i Ivan ulaze u rijaliti, a tamo utvrđuju očinstvo nad Željkom! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.