Milijarder traži ženu u RIJALITIJU! Žiri će vas oduševiti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijarder traži ženu u RIJALITIJU! Žiri će vas oduševiti! (VIDEO)

Traži šestu lepšu polovinu pred kamerama!

Ruski bogataš Konstantin Šćerbinin (54) traži šestu suprugu u rijalitiju "Milijarder za brak"!

Ruska televizija svake subote emituje šou u kojem ovaj samozvani ženskaroš i otac petoro dece pred kamerama traži novu partnerku, sa kojom će šesti put stati na ludi kamen.

U žiriju su njegova deca, tri kćerke i sin, dok je najstariji sin zauzet vođenjem poslovne imperije dok tata traži devojku pred kamerama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ruski mediji prenose da je interesovanje za učešće u ovom rijalitiju bilo ogromno, pa će Šćerbinin, koji se obogatio putem nafte i gasa, birati između čak 2.000 kandidatkinja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trudite se, radite, a novca uvek fali! Evo kako da POJAČATE FINANSIJE - potrebno je samo malo KONCENTRACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2018, 10:54

Nije teško!..Mnogi ljudi se danas suočavaju s finansijskim poteškoćama. Iako vredno rade, trude se, ali novca stalno nedostaje. Poznata situacija? Možda je cela stvar u energetskom sektoru. Događa se da je protok, po kom teče energija novca nestabilan i periodično se blokira...Milijarder traži...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.